Tageskarte

Tageskarte vom Dienstag, dem 14.08.2018

Tagessuppe

Soup of the Day

Tomatencremesuppe
Cream of Tomato Soup
4,20 Euro

Main Courses

Cordon Bleu gefüllt mit Pfifferlingen, Speck, Zwiebeln, Sauerrahm und Käse,
dazu Salat
Cordon Bleu stuffed with Chanterelle Mushrooms, Bacon, Onions and Cheese, served with French Fries and Side Salad
18,90 Euro
Eine Viertel bayerische Ente mit Knödel und Blaukraut
One quarter Bavarian Roast Duck with Potato Dumplings
and Red Cabbage
10,90 Euro
Hausgemachte Rinderroulade mit Knödel und Blaukraut
Homemade Beef Roulade stuffed with Onions, Bacon and Gherkins, served with Potato Dumplings and Red Cabbage
12,90 Euro
Matjes Filets Hausfrauen Art, mit Zwiebeln und Salzkartoffeln
Matjes Filet (marinated immature Herring) in a Sour Cream Sauce with Gherkins, Onion, and Aple Slices
served with boiled Potatoes
11,90 Euro
Bauernsalat, knackige Marktsalate mit Schafskäse, Oliven, Peperoni und Zwiebeln in Essig-Öldressing
Greek Salad with fresh Lettuce, Feta Cheese, Olives, Peperoni and Onions, served with Vinaigrette Dressing
12,90 Euro
Salat Nizza, mit knackigen Marktsalaten, Thunfisch, Oliven, Peperoni, Ei und Zwiebeln
Tuna Salad, Mixed Salad with Tuna, Olives, Peperoni, Boiled Egg
and Onions
13,90 Euro
Züricher Kalbsgeschnetzeltes in Champignonrahmsauce mit Rösti
Zurich Slices of Veal in a Mushroom Sauce served with Rösti
13,90 Euro